Tilføj aktivitet

Vil du gerne tilføje din, eller din forenings aktivitet(er) til kalenderen på “Landet På Midtfyn” kan du nemt gøre dette.

Du skal registrerer dig som bruger på kalenderen, hvorefter du kan oprette arrangementer direkte i kalenderen.

Er du privatperson, registrerer du dig som bruger og og kan derefter tilføje aktiviteter til kalenderen. Disse arrangementer afventer herefter godkendelse fra Landet På Midtfyn. (aktiviteter fra “private brugere” skal først godkendes, der kan derfor gå indtil 2 dage fra du har indgivet en aktivitet, til du ser den på kalenderen.)

Foreninger skal ligeledes registrerer sig som bruger, men kan ved henvendelse til Webmaster (mail@landetpaamidtfyn.dk) få udvidet adgang til kalenderen, og selv logge ind og opdaterer sine oplysninger. Foreninger slipper således for at skulle have deres arrangementer godkendt før udgivelse! (Det er dog stadig kun tilladt at oprette aktiviteter der er gældende for foreningen, oprettelse af private arrangementer i foreningens navn, vil være misbrug, og kan medføre at tilladelse  til udvidet adgang inddrages!)

Du kan kun oprette aktiviteter som er af almen interesse, dvs. åbne arrangementer, sportsbegivenheder, loppemarkeder, fællesspisninger, foredrag og andet af samme slags. En betingelse for optagelse, er at aktiviteten er relevant for “Landet På Midtfyn”!

Kommunikationsgruppen.

mail@landetpaamidtfyn.dk